مجموع نظرات: ۰
سه‌شنبه ۳۰ آبان ۱۳۸۵ - ۱۴:۴۶
۰ نفر

گروه علمی فرهنگی: هواپیماهای بدون‌سرنشین به اعضای ثابتی در آسمان عراق و افغانستان تبدیل شده‌اند اما نوعی هواپیماهای نیروی هوایی آمریکا که گلوبال هاوک (شاهین جهانی) نام دارند، تاکنون هرگز بر فراز آسمان این کشور پرواز نکرده‌اند.

گلوبال هاوک (شاهین جهانی) نوع جدید هواپیمای بدون سرنشین است که با کنترل از راه دور توسط خلبان‌هایی که مایل‌ها دورتر از آنها در اطاقک مجازی خلبان نشسته‌اند، هدایت می‌شود. اما به گزارش آسوشیتدپرس، روز دوشنبه برای نخستین بار قرار است یک گلوبال هاوک در پایگاه نیروی هوایی بیلی  Bealeدر شمال کالیفرنیا به زمین بنشیند.

خلبان‌های مستقر در این پایگاه هوایی هر روز هواپیماهای بدون سرنشین را در جریان ماموریت‌های جنگی بر فراز آسمان خاورمیانه به پرواز در می‌آورند و چهار خدمه از اطاقک‌های مجازی خلبان این هواپیماها را هدایت می‌کنند. این هواپیماها که برای پرواز در ارتفاعات بالا، انجام ماموریت‌های ۴۰ ساعته و طی ده هزار مایل مسافت طراحی شده‌اند، بیشتر نظارت‌های هوایی انجام می‌دهند.

این هواپیما که ساخت آنان بیش از  ۸۰میلیون دلار هزینه دارد می‌توانند  ۶۵هزار پا ارتفاع بگیرند و عکس‌های بسیار دقیق ارسال کنند. قرار است که پایگاه بیلی تا سال۲۰۰۹ هفت فروند گلوبال هاوک داشته باشد.

این پایگاه در حال حاضر تنها پایگاه آمریکایی است که هواپیماهای بدون سرنشین دارد. در نهایت ناوگان نیروی هوایی آمریکا متشکل از  ۵۴فروند گلوبال هاوک خواهد بود اما بیشتر آنها در خارج از کشور مستقر خواهند شد.

کد خبر 8976

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دانش

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز